Skurups gospelkör för Min Stora Dag

Mitt AGERA-projekt innebär att starta en insamling till förmån för Min Stora Dag, en svensk organisation som förverkligar önskedrömmar för barn och unga med svåra sjukdomar och diagnoser. På lördag kommer jag och Skurups gospelkör ha konsert och jag kommer att hålla i en tävling för publiken, med fyra biljetter till Astrid Lindgrens Värld som pris. För att delta i tävlingen behöver publiken donera pengar via den insamlingssida jag har skapat samt lägga sitt namn i en skål varifrån vinnaren sedan dras. Insamlingen pågår dock från och med idag och fram till den 31 maj och jag skulle vilja be er om hjälp med att sprida insamlingen via sociala medier (att donera går självklart också bra 😉 ).

Här är länken: https://se.betternow.org/fundraisers/skurups-gospelkor-for-min-stora-dag

En fullständig berättelse kring mitt projekt kommer senare 🙂 Ha det fint och tack på förhand!

One thought on “Skurups gospelkör för Min Stora Dag

Kommentera