Distansträff Glokala tankesmedjan 2-4/4

Nästa distansträff på Glokala tankesmedjan kommer att vara i Malmö första helgen och måndagen i april.
Lördag och söndag deltar vi i en workshop om Sociokrati (ni betalar ingen kursavgift, den ingår i Tankesmedjankursen). På måndagen är vi med i en workshop i vardagens civilkurage, där vi praktiskt får öva våra kunskaper i att agera på orättvisor och förtryck i vår vardag.

Header-A4

Inbjudan_sociokrati

TIDER UNDER DAGARNA
Lördag 2/4
Kursen pågår kl. 9.00-17.30

Söndag 3/4
Kursen pågår kl. 9.00-17.30
Gemensam middag med tankesmedjan deltagarna

Måndag 4/4
Kursen pågår kl. 9.00-16.00
Lunch mellan 12-13.

ANMÄLAN
Vi vill ha din ANMÄLAN SENAST MÅNDAGEN DEN 7 MARS. Alltså om tre dagar. Det är viktigt att du anmäler dig i tid, för kurserna hålls också öppna för andra deltagare, vilken innebär att vi kommer släppa våra platser på kursen till andra på tisdag. Intresset,speciellt för sociokratikursen är mycket stort.

Du väljer själv om du vill vara med all tre dagarna, enbart under helgen eller bara måndagen. Fyll i din anmälan i formuläret.

MAT
På kvällen den 3/4 kommer vi att ordna en gemensam middag för alla som går Glokala Tankesmedjan.

Maten under helgen kommer att vara vegansk och ingår i kursen. På måndagen finns det billig lunch att köpa i resaurangen och vi bjuder på fika.

RESEERÄTTNING
Du bokar din egen resa, och kan få reseersättning på max 750 sek, mot att du skickar in dina biljetter till skolan i efterhand.

BOENDE
Boende ordnar du själv.

KURSLOKALEN
Sociokratikursen på lör-sön håller till på Glokala folkhögskolan i sal 10 på vån 2 i Sofielunds folkets hus (SFH), Rolfsgatan 16, i Malmö.

På måndagen håller vi till i lokalen Underverket på Hasselgatan 8 i Sofielund, några kvarter från SFH. Ingågen är via garageinfarten i hörnet Hasselgatan/Bokgatan. Kom till SFH 8:45 om du vill gå dit tillsammans eller ring Emma om du inte skulle hitta lokalen 0765-42 47 03.

FRÅGOR?
Ring eller maila Anna på anna.a@glokala.se eller 0765424714.

VARMT VÄLKOMNA!
Vi ser fram emot att träffa er!
Anna & Emma

Kommentera