FD

Forumsvar skapade

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #113
    Profilbild på FD
    FD
    Deltagare

    Hej alla,

    Jag heter Faris Durmo, är 29 år, bosatt i Kristianstad men skall snart flytta till fina Malmö. Jag är sedan tidigare utbildad sjuksköterska,
    har genomgått ca halva läkarprogrammet vid Lunds Universitet och skall snart officiellt påbörja doktorandstudier inom medicin parallellt med läkarprogrammet.

    Jag är själv en humanist med en stor vilja att hjälpa andra, jag vill primärt gå kursen för att möta andra människor som skiljer sig från mig i en erfarenhetsaspekt för att jag vill fortsätta utvecklas och ta del av nya erfarenheter. Min motivation är att tillsammans med andra skapa en miljö, ett samhälle som medför ett större, mer hållbart och långsiktigt värde på olika nivåer och för alla människor.

    Jag har unika erfarenheter som sjuksköterska, läkarstudent och forskarstuderande. Jag har inom mitt arbete träffat många människor och lyssnat till många människor. Jag har rest runtom i Europa och sett olika vårdsystem och samhällen och då jag är född i Sarajevo och uppvuxen i Goa Göteborg, har jag med mig en unik ryggsäck som jag gärna delar med mig utav samtidigt som jag gärna plockar med mig saker i ryggsäcken dessutom. Jag har en passion för att hjälpa och vill gärna utvecklas vidare inom andra projekt som jag inte är lika van vid som tidigare projekt.

    Jag brinner för ideella projekt som har en hållbar och humanistisk bas!

    Kursen verkade intressant och jag tänkte att den skulle fungera som ett forum för min egna utvecklingen genom utbyte av idéer och tankar med fantastiska och engagerade människor som ni alla verkar vara! Ser fram emot kursen! =)

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)